New Wisconsin owner

Discussion in 'Introductions' started by Eric Baker, Jan 22, 2021.

  1. Eric Baker

    Eric Baker New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 22, 2021
    Hey all. Just purchased a 2002 Liberty Limited in Burnt Orange! Found a diamond in the rough today with only 73,762 miles on her. Barely a spec of rust on her and just loving it. She has a few quirks (but what 19 year old vehicle doesn't) but so far so good! will post pics tomorrow. The first noticeable thing is engine heats fine and maintains temp fine but little heat in the cabin. As temp is around 0 Degrees outside now, this will be the first and most noticeable quirk I tackle right away. Anyway thanks for accepting and I look forward to learning lots from everyone in here
     

    Attached Files:

  2. turblediesel

    turblediesel memberable

    Messages:
    2,582
    Likes Received:
    311
    Joined:
    May 31, 2015
    Location:
    Isolation Alaska
    It's cold where you live! In the +30°s and peaking into the 40°s around here.

    All the quirks have happened to someone else already on this forum.

    Look into blend door issues. Hasn't happened to me yet so I can't help you more.
     
  3. LibertyTC

    LibertyTC Well-Known Member Staff Member Moderator

    Messages:
    7,813
    Likes Received:
    698
    Joined:
    Oct 24, 2008
    Location:
    B.C. Canada
    Welcome Eric to the forums.
    Look forward to your photos, sounds like you have a cool Jeep;)
    [​IMG]
    I hope it is not the blend door.
    Is the Hoat coolant at reservoir remaining at full line when hot?
    No leaks? Not adding any coolant?
     
  4. Paddlerdan

    Paddlerdan New Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Oct 28, 2020
     
  5. Paddlerdan

    Paddlerdan New Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Oct 28, 2020
    Check the coolant level. I have had the same problem with my 2002 3.7 in Maine. My reservoir was way low. Refilled it and heating fine inside. Still haven't tracked down the leak yet, but I'm working on it.